Sååå god och krämig cream cheese frosting

I helgen testlagade jag lite nya muffins och då fick jag av en slump till en så god frostning! Den kommer att användas i framtiden antingen som den är eller som bas för olika smaksättningar…mums säger jag bara! Frostingen är kallvispad och perfekt att spritsa på cupcakes eller på en tjusig tårta. Receptet ger en normalstor spritspåse.

Ingredienser:

75 g smör (rumstempererat)

225 g Arla färskost (den är krämig och utan konstiga tillsatser)

1 krm vanilj

2-3 msk honung

Tillagning:

Ta fram färskosten ur kylen. Mixa smör med en elvisp eller en stavmixer med vispinsats. Lägg i vanilj och honung och mixa lite till. Lägg till sist i färskosten och vispa till en jämn kräm. Ös upp frostingen i en spritspåse eller bred ut den över kakan för en lite mer rustik känsla.

 

 

En kommentar Skriv kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.